Les 5

Tips voor een blijvend resultaat

Het is bekend dat 95% van de mensen die een poging wagen om gezond, fit en sterk te worden falen.

Ze hebben soms tijdelijk succes, maar uiteindelijk nemen oude patronen weer de overhand. Er is geen blijvende verandering.

Is het dan zo moeilijk om gezond, fit en sterk te worden?

Nee, zeker niet.

De reden dat het bij de meeste mensen niet lukt is omdat ze het zichzelf moeilijk maken.

Door de lat te hoog te leggen en teveel in één keer te willen doen. Het is alles of niets.

Terwijl blijvende verandering juist alleen maar kan plaatsvinden door langzaam nieuwe gewoontes in je leven te introduceren.

Dus wil je bij de groep behoren die wel succesvol is dan is mijn advies om stap voor stap te werk te gaan en te starten met één simpele gewoonte per dag.

Om je op weg te helpen heb ik een lijst gemaakt van een aantal gewoontes die je zullen helpen om de lessen toe te passen en gezonder, fitter, en sterker te worden.

En nu?

Neem de lijst een keer door en kies één gewoonte waarmee je de komende 14 dagen aan de slag wilt gaan.

Kies de gewoonte die jou het makkelijkst lijkt. Vergeet wat je denkt dat je allemaal zou moeten en bepaal wat je nu kan doen.

Wees hierbij realistisch en eerlijk. Je moet er 90-100% zeker van zijn dat het je de komende 14 dagen gaat lukken om de gewoonte dagelijks uit te voeren.

Eventueel kun je een gewoonte ook kleiner maken. Net zo lang totdat je er 90-100% zeker van bent dat je dit gaat doen en het bijna onmogelijk is om er tegenop te zien.

Misschien lukt het je bijvoorbeeld (nog) niet om 30 minuten per dag te bewegen. Maar misschien wel 15 minuten. Of zelfs 5 minuten.

Hoe klein de stap ook is. Het belangrijkste is dat je NU start!

Jordi-Wille-Personal-Trainer-Health-Nutrition-Ekopura-Fit-CursusAangeraden producten

TOP

WINKELMAND 0

Login

Account aanmaken

Wachtwoord herstel

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ekopura Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief