Recepten
Geplaatst in

Post workout smoothie recepten op nsmbl.nl

Ekopura organic whey protein post workout smoothie recepten www.nsmbl.nl
Geplaatst in

Iedereen die wel eens hardloopt, keihard sport of een zware workout heeft gedaan kent het wel. Als de adrenaline is afgenomen snakt je lichaam naar voeding en energie. Wat is er nu beter dan jezelf op zo’n moment te verwennen met een overheerlijke en gezonde post workout smoothie?

In 2014 kwamen de broers Lars en Jorn tot de conclusie dat de voedingssupplementen die zij namen om te herstellen na het sporten vol zaten met kunstmatige toevoegingen en suikers. Terwijl ze zo gezond mogelijk leven, veel sporten en letten op de voeding die ze tot zich nemen bleek dat het tegelijkertijd vrijwel onmogelijk was om eenwhey proteïne shake te vinden die schoon is, biologisch en een hoge eiwitwaarde heeft. Omdat het product dat ze wilden niet vindbaar was besloten ze het zelf te ontwikkelen.

Na een periode van ongeveer een jaar is op 1 januari 2015 de eerste van een reeks biologische producten gelanceerd onder de naam Ekopura. Ekopura Organic Whey Protein Purely Natural is een 100% biologische proteïne die vrij is van kunstmatige toevoegingen en suikers. In de loop van 2015 zullen er ook verschillende natuurlijke smaken beschikbaar komen, zoals aardbei, banaan, vanille en chocolade. Whey proteïne helpt je spieren te herstellen na fysieke inspanning. Het mooie is dat de shake ook nog eens weinig calorieën bevat en daarom perfect past in elk dieet. Lees voor de overheerlijke post workout smoothie recepten verder op nsmbl.nl

TOP

WINKELMAND 0

Login

Account aanmaken

Wachtwoord herstel

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ekopura Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief