Kennis
Geplaatst in

Vijf heerlijke meal prepping recepten

Vijf heerlijke meal prepping recepten
Geplaatst in

Vijf heerlijke meal prepping recepten. Vorige week hebben we de voordelen van meal prepping besproken en waarom het zo verstandig is om maaltijden te preppen.

Meal prepping is het voorbereiden van je eten om ervoor te zorgen dat je je dagelijkse porties strak in het gareel houdt. Zo sla je geen maaltijden over, maar eet je op een dag bijvoorbeeld ook niet te veel. Meer weten over Meal prepping? Lees dan hier het hele artikel Meal prepping.

Hierbij 5 heerlijke recepten als inspiratie.

Banaan ei pannenkoekjes
Wie is er niet gek op pannenkoekjes? Kies bijvoorbeeld voor deze variant. Simpel, lekker en heel gezond! Ze zijn zo gemaakt en je behoud de hele ochtend een verzadigd gevoel. Doe er nog een extra schepje eiwitpoeder doorheen en je bent aardig omweg om je dagelijkse portie proteïne binnen te krijgen. Bekijk hier het recept!

Quinoa met tomaat, noten en verse peterselie
Ben je gek op Quinoa? Zet dan deze salade zeker op je week menu.
Quinoa is erg voedzaam en perfect wanneer je een drukke dag hebt waar je veel energie voor nodig hebt. Klik hier voor het hele recept.

Overnight oats
Niet iedereen is gek op overnight oats. Daarom hebben we een recept gevonden, dat zeker in de smaak zal vallen. Ook dit gerecht is hartstikke simpel en voedzaam, dus why not? Bekijk hier het recept.

Vegan tomaten/basilicum soep
Nu de winter voor de deur staat en het steeds kouder wordt is een gevulde groentesoep een ideale maaltijd. Lekker makkelijk na een lange dag werken of na het sporten. Soep is makkelijk in te vriezen en ontzettend gezond. Kies bijvoorbeeld voor deze vegan, tomaten / basilicum soep. Een kleine tip! Verdeel de soep in verschillende bakjes, zodat je er meerdere keren van kan eten. Vegan tomaten basilicum soep

Gekookte eitjes
Ontbijt, post workout snack, lunch, tussendoor, na het sporten, ach,… ga zo maar door. Eitjes kunnen altijd! Om weg te blijven van de ongezonde snacks, kan je beetje naar een gekookte eitjes grijpen. Beetje peper en done!

En tot slot! Hou het simpel. Ga geen gerechten klaarmaken waar je U tegen zegt. Zorg dat het preppen leuk en lekker blijft. Heb je ook een mealprep tip? Laat het ons dan weten!

TOP

WINKELMAND 0

Login

Account aanmaken

Wachtwoord herstel

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ekopura Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief